Arkiv

Sök

onsdag 6 april 2011

Om mig

Lekte lite med ny header i bloggen och hittade samtidigt en liten funktion så man kunde skapa flikar. Så nu kan ni läsa en liten mobbad text om min blogg under fliken "Om mig" som finns bredvid "Startsida" under header-bilden. Känner mig jäkligt cool som klarade att fixa detta faktiskt.

Nu ska jag gå ut en liiiten sväng, sedan ska jag måla naglarna och senare ska Amanda ringa mig, vi ska nämligen bestämma om i helgen, då vi ska göra en riktigt rolig sak. Mer om det kommer, typ fotobevis och sånt trevligt!

4 kommentarer:

 1. nej Ägnes byt tebaka, en ble så otrolit glaer av ren gamle, va typ bare drfr ja kika in här. /// BAJS

  SvaraRadera
 2. okej, jag vill ju inte tappa mina läsare pga pågrundav något sådant som en headerbild, så jag ska byta tillbaks ;)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den som Sofia gjorde! :) Och så vet jag vad ni ska göra också men det är ju en annan historia! puss!

  SvaraRadera
 4. Jag överlåter all headerdesign åt Sofia tror jag, hon brukar lyckas fint! :) haha, ja det är ju det ;) puss

  SvaraRadera