Arkiv

Sök

onsdag 13 april 2011

MUMS!

Okej, har nu ägnat de senaste 5 timmarna åt att skriva på min uppsats om Förenta Nationerna, och som tur är börjar jag se mållinjen på den, annars hade jag varit ledsen nu! Imorgon ska jag låta mina lärare läsa igenom det jag skrivit hittills och se om det är något jag måste förändra eller lägga till. Ska bli så otroligt skönt sen när man kan ta bort den här uppgiften från den lilla listan på skrivbordet där jag skriver ner alla läxor. Fast jag tycker ändå att ämnet är intressant, så jag kan inte säga att det är samma hatkärlek som det jag hade på Gustav Vasa, utan detta handlar mer om att jag känner pressen..

Jaja, nu ska jag väl sluta babbla igen då, och typ gå och borsta tänderna istället. Hoppas på solsken imorgon, pusshej!


 To do-listor for the win!

2 kommentarer:

  1. oj vad du är duktig då! hihi, men lycka till med allt plugg! xoxo

    SvaraRadera
  2. haha, jag vet inte riktigt vart effektiviteten kommit ifrån, men antagligen är det en längtan efter att bli klar som fyller mig :) tack så mycket, puss!

    SvaraRadera