Arkiv

Sök

lördag 9 april 2011

Klockan är 23:20 och jag ska snart sova.

Det roligaste när man skriver vad klockan är i ett inlägg, eller i rubriken som i detta, är nog ändå att jag får en sorts tvångstanke att jag måste ställa in så att inlägget verkligen publiceras exakt den tiden. Det känns som att jag ljuger för er annars, även fast det kanske är mer lögn att fiffla med tiderna så att de passar det jag skriver, hehe.

I alla fall, imorse väckte pappa mig vid halv 11 och sa att klockan var halv 1. Schyst! Gick upp ändå och drack morgonte i solen ute på trappan, hur underbart?! Sen har jag krattat mossa, vänt jord i landet och annat pyssel ute. Under kvällen har jag vart grillmästare och tagit vara på dagens sista solstrålar. Hoppas på lika fint väder (men utan blåst!) imorgon, så att mitt och Amandas projekt blir mindre smärtsamt än vad det skulle vara annars, haha.

Nu ska jag alldeles strax sova, ska åka tåg klockan 09:06 imorgon, så fick ställa klockan.. på en söndag.. Hugaligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar