Arkiv

Sök

söndag 17 april 2011

Jag har..

.. spenderat hela eftermiddagen med Sofia, vi har druckit juice, pratat, vart nere vid vattnet och så gick vi en promenad bort till Ulrike också. Härligt att vara ute i det fina vädret, trots att det blåste en hel del. På vägen till Ulli genade vi över några åkrar och släpade med oss en torkad gren som vi skulle gömma oss bakom, haha, fantasin är det inga fel på!! Alldeles nyss gjorde jag en god middag bestående av stekt potatis och kyckling. Till det dricker jag coca cola med is och nu ska jag käka clementin till efterrätt.

Söndagskvällen tänker jag tillbringa med en stor kopp te och teven. Nu väntar gossip girl!

Foton från dagen finns på Sofias mobil, så ni får se dem när jag fått dem av henne helt enkelt, hehe. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar