Arkiv

Sök

måndag 25 april 2011

Hjärta på magen

 Ser ni det lilla bleka hjärtat på magen??? DET är vad jag har åstadkommit idag! *nöjd chey*
Chacha bloggisen! Klockan slog just om till 0.00 vilket betyder att det är måndag och idag måste jag plugga lite och packa allt som jag ska ha med mig till Berlin. Men eftersom jag änsålänge tycker att detta räknas till söndag, tänker jag inte benämna söndagen med "igår" utan med "idag", sådetså!!

IDAG har jag solat, läst 10 kapitel ur "Den förlorade symbolen", ätit godis, ätit äcklig pizza, sett på teve och njutit av en härlig dag helt enkelt. Just nu sitter jag i sängen med pyjamas och njuter av att se mina smutsiga fötter och blåmärken på knäna. Sommarkänslor! <3

Dags för tandborstning var det nu ja, sedan ska jag sova och drömma om fred på jorden, godnatt hejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar