Arkiv

Sök

onsdag 6 april 2011

Goodnight

Jaha, jag skulle visst gå och lägga mig 20:00 idag hade jag tänkt, men sover jag? NEEEJ! Jag pratade nyss klart med Amanda, och naglarna har jag inte heller målat, så jag känner mig riktigt nöjd med kvällen. Fick dock en lång promenad förut, så det var ju inte fy skam att röra på sig litegrann.

Nu ska jag i alla fall byta om till pyjamas och lägga mig. Imorgon kan jag icke lova någon bloggning under dagen, då jag som sagt inte befinner mig i skolan, men vi hörs någon gång iaf, känns väl bra?!

Btw, ni får ta och bli lite bättre på att kommentera tycker jag, NÅGOT har ni väl ändå att säga?

Äsch, godnatt!

2 kommentarer:

  1. Hej Agnes! Har varit lite busy med typ ingenting så har inte direkt läst bloggar och det känns så konstigt att gå tillbaka och kommentera nu så du får en stor fet jäkla PUSS av mig istället! xoxo

    SvaraRadera
  2. åh, vad mysigt, du får en Puss tillbaka, och jag förstår dig, att göra ingenting är underbart ibland asså :D xo

    SvaraRadera