Arkiv

Sök

söndag 3 april 2011

Dagens roligaste!

• Haha, kom nyss fram till att något av det roligaste som finns är när någon döper ett album på facebook till "Systemkamerabilder" och sen är bilderna så otroligt dåligt tagna att de lika gärna hade kunnat vara tagna med en riktigt dålig mobilkamera. Och så ska vi inte ens tala om motiven. Det får mig liksom att tänka på när jag är utomlands och tar fram kameran och bara tar kort på ALLT, för att retas med mina småbröder. Man bara knäpper foton utan att hitta något fokus och utan att ens hålla still kameran. 

• När vi fikade förut och jag och Algot tog den sista fantan i flaskan. På bordet stod också en flaska apelsinsaft, oblandad. När Axel kom och satte sig sa jag åt honom att han kanske skulle hämta vatten att blanda ut saften med, men det hörde han tydligen inte. Istället trodde han att det var fanta i saftflaskan också, så han hällde upp hela glaset fullt och tog sedan en riktigt stor klunk. Oj, vad jag skrattade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar