Arkiv

Sök

måndag 11 april 2011

Årets första dopp!

Hej på er! Vilket otroligt underbart väder vi har haft i helgen eller! Och idag med då, ska alldeles strax bege mig ut i den 22,8-gradiga värmen och försöka skriva om hållbar utveckling + ketchup. Känns ju very mysigt...

Igår tog vi i alla fall årets första dopp i Vänern, för att slå vårt rekord från 2009 (om jag inte minns fel?) som var på 11 april. I år badade vi då alltså den 10 april, så rekordet slogs med en dag. Jag åkte in till Amanda på morgonen och sedan njöt vi av vädret hela dagen typ. På kvällen var vi och köpte kebabtallrik som vi avnjöt framför en (dålig) film, haha. På kvällen var det meningen att jag skulle åka tåg hem, men jag cyklade till mormor istället och har sovit där inatt. Mys!

Idag är det studiedag och imorgon åker vi till Göteborg med klassen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar