Arkiv

Sök

torsdag 7 april 2011

26 minuter

Hej igen. Får la dra en snabb update, så jag får med allt jag utlovat och allt jag kommit på nytt som borde förgylla denna webbsida. För idag tänker jag faktiskt gå och lägga mig klockan 21:00 senast. Så jag har 26 minuter på mig att färdigställa detta inlägg, byta om till pyjamas, borsta tänderna, säga godnatt till alla i familjen, göra 60 situps, dricka en halvliter vatten och lägga huvudet på kudden. För det är så mina kvällsrutiner ser ut.

Okej. Idag var jag som tidigare nämnt med skolan och lyssnade på olika människor som alla presenterade tänkvärda saker som inspirerade. Först föreläste Per Fosshaug som pratade om livet med ADHD och som bandystjärna, sedan pratade Leo Razzak om hur det var att vara invandrare och social entreprenör i Sverige. Sedan uppträdde bandet Kadawatha och sist men inte minst uppträdde komikern Özz Nüjen. Hela dagen andades ämnet "förutfattade meningar och fördomar" så det var mycket intressant att få höra olika perspektiv.

Under kvällen gick jag och mamma en promenad upp till kiosken och hämtade paket där det bland annat låg nytt läppglans och ljusblått nagellack i. Så har jag suttit i tights och stor t-shirt och myst. Nyss målade jag naglarna med det nya lacket, men det krävdes typ halva flaskan för att det skulle ge något resultat, haha.


Nu säger jag godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar