Arkiv

Sök

måndag 25 april 2011

25 . 4 . 11

God förmiddag bloggen! Jag ligger i sängen och chillar, tänkte blogga lite smått bara för att sedan försöka ta tag i lite skolarbete innan jag går upp och käkar någonting. Den här måndagen kommer ägnas åt att skriva lite uppsats, försöka få ner lite tankar om företaget FELIX på papper och packa packa packa.

Tidigt imorgon bitti går bussen till Berlin och det ska bli så jäävla kul!! Ser fram emot den här resan så jag vet inte vad, ska njuta ordentligt av att få förlänga lovet med en vecka och samtidigt få uppleva en resa utomlands till en plats där jag aldrig varit förut. Ska ladda kameran och försöka få lite ordning i kaoset i mitt rum också.. Dessutom vill jag ju ut och njuta av solen... det får bli att pricka av alla dagens punkter så fort som bara går och så gå ut i bikini och ta en paus då och då, hehe.

Nu är jag så förbannat hungrig att jag ska käka frukost! Hejs.

(( HÄR TÄNKTE JAG LÄGGA UT ETT FOTO, MEN HAH! DET GJORDE JAG INTE! ))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar