Arkiv

Sök

lördag 16 april 2011

16 . 4 . 11

Kom hem från Göteborg för en liten stund sedan, har tagit några foton som ni ska få senare, men nu ska jag gå och äta mat. Sedan står också på schemat att måla naglarna i ett nytt nagellack jag köpte idag och att kanske ta en promenix ner till sjön för att fota den fina, blåa himlen. Fast jag har så ont i fötterna efter att vi gått omkring i GBG hela dagen, så får väl se hur det blir med det.

I dag har nog varit min turdag eller något. Jag fick åka gratis i tåget till Götet för att kortläsaren inte ville ansluta, och sedan hittade jag en tjugolapp på golvet i Nordstan. Imorgon åker min familj till Sälen för att åka skidor (känns inte lockande!) och för att bo på hotellet med Sveriges bästa after ski (känns lockande!) men jag har bestämt mig (efter några om och men) för att inte följa med. Istället ska jag picknicka med girlsen, ägna lite tid åt att plugga och kanske åka upp och vandra på Kinnekulle.

Nej, nu ska jag äta, men vi hörs snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar