Arkiv

Sök

torsdag 14 april 2011

14 . 4 . 11

Kom nyss på att jag glömt visa er bilderna från när jag var i Göteborg i tisdags, men det kan väl bero på att jag haft lite annat att tänka på och så.. Jag blir inte roligare än att jag måste säga att jag ska ägna hela den här kvällen åt att plugga också. Visserligen kom jag långt igår, men idag har jag som mål att i stort sett göra klart uppsatsen om FN och så måste jag fokusera på ketchup sedan. Det ska bli skitkul att åka till Berlin, men samtidigt gör det att jag måste göra klart det mesta nu innan lovet, så att jag kan lämna in det direkt när jag kommer hem typ. Men jag antar att man jobbar effektivt under press, så det är väl bara att glädjas över att man får något gjort.

Nu är det en dag kvar till lovet, sedan lovar jag att det ska bli lite roligare här på bloggen, inte bara en massa snack om plugg, utan lite foton och vårkänsla helt enkelt. Håll tillgodo, puss på er!


2 kommentarer:

  1. Då säger jag bara lycka till igen då, you can do it! Och det ser ut som om du fick till en fin fluffbulle på huvudet idag, eller? puss!

    SvaraRadera
  2. haha, tack så mycket för peppandet! :) kommentar på fluffbullen hittar du några inlägg längre upp ;) puss!

    SvaraRadera