Arkiv

Sök

torsdag 10 mars 2011

Torsdagskvällen.

Hej. Jag har ägnat den här kvällen åt att äta glass (det är inte ofta jag är sugen på det, så man får ta vara på det när det händer), det var faktiskt gott. Jag har inte skrivit en endaste liten mening på min debattartikel, men jag har en lektion till det imorgon, så börjar med det då istället och så ska den inte lämnas in förrän om typ två veckor, så det är luuugnt. Annars har jag brainstormat min garderob. Om ni aldrig gjort det, så går det till som så att man gräver sig in allra längst in i sin garderob och hittar kläder som man aldrig använder av någon anledning. Kanske är anledning att man inte vet hur man ska matcha kläderna. Om så är fallet ägnar man en kväll (som denna) åt att försöka hitta på nya matchningar som kanske funkar eller så går de helt åt helsike (och då får man ett gott skratt) och så fotar man varje outfit så att man kan minnas hur man ska lyckas matcha den där skjortan/blusen/byxan. Det är vad jag har gjort. Och så håller jag på att baka kladdkaka. Nu ska jag gå och borsta tänderna. Ha ett bra liv, pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar