Arkiv

Sök

tisdag 22 mars 2011

To do-list for the win!

Efter filmen (som faktiskt var riktigt härlig) fick jag energi (fråga mig inte var den kom ifrån) att jobba med mitt svenskamanus. Jag staplade upp allt på en to do-list och gjorde små rutor att kryssa i allt eftersom, och nu sitter jag här med endast två punkter kvar (*keynote och *öva!) och ett knippe manusblad i famnen. Vad kan det ha tagit? En halvtimmes effektivt arbete kanske.. Jag kan om jag vill!

Up next: Natti natti, imorgon blir det sovmorgon och sedan in till stan för att hämta skor, fika med Amanda och så klart köpa tyg och tråd!!

2 kommentarer:

  1. Men se där vad effektiv man kan vara ibland alltså hihihi.

    SvaraRadera
  2. haha, ja gud vad skönt det var! ;) ska bli ännu skönare att få det överstökat imorgon!

    SvaraRadera