Arkiv

Sök

onsdag 23 mars 2011

Till Lovisa:

Lovisa tror att hon har gått och blivit "korkad" som hon själv uttrycker det, så nu tänker hon sluta läsa bloggar (förutom min då såklart, den är viktig), överväger att ta bort facebook och att bara ägna sig åt viktiga saker som att kolla på rapport och läsa vetenskapens värld. Ja, vi tycker alla som läser detta att det låter urtråkigt, men det är förhoppningsvis så att det hjälper Lovisa att inse att hon inte alls är korkad, utan bara lite stressad över några arbeten som ska in, och att detta då ger henne prestationsångest som mynnar ut i att hon känner sig otillräcklig, eller kort sagt: korkad. Så, vad skönt att vi rett ut detta!

Men för att vara snälla och hjälpa Lovisa på traven ska vi i denna blogg (det är kul att prata om sig själv i andraperson) nu skriva om något viktigt som händer varje dag.

Dagens händelser:
• Eiffeltornet fick utrymmas idag, efter ett anonymt telefonsamtal om att ett mystiskt paket fanns i   byggnaden kommit. Läs om det HÄR.
• Den kända skådespelerskan Elizabeth Taylor dog idag, 79 år gammal pga på grund av hjärtsvikt. Läs om det HÄR.
• Jas 39 Gripen, som finns ute på Såtenäs (typ där Lovisa bor) övade idag med Nato, redo att skickas till Libyen om så önskas. Läs om det HÄR.

Bra, tack, hej. 

1 kommentar: