Arkiv

Sök

tisdag 22 mars 2011

Sex and the city 2

Har laddat upp med apelsinklyftor och ett glas saft, så nu är jag redo att ha filmkväll med mig själv. Låter lite mobbat, men det är väl sån jag är, I guess. Får väl mysa med min kudde, haha. Sex and the city 2 står på schemat, kände för en färgglad, rolig feel good-film idag nämligen!

4 kommentarer:

 1. Naaaw, va gosigt Agnes, de ska ja me ha fast ja ska se på en födjupande dokumentär om globaliseringen påverkan för de fattiga typ nu - eller kuk svenskan först, händer inget dock. KISS / Linnea gose bajs

  SvaraRadera
 2. Gosigt värre käre vän, och den dokumentären ville jag ju också se, fan då ;) svenskan kan gå & dö. pussss pårej Linnea, najs

  SvaraRadera
 3. Jag såg också denna väldigt braiga filmen. Fast jag hade inga apelsinklyftor :( puss! söt toffs btw!

  SvaraRadera
 4. visst var den härlig! :) attans bananer, apelsinklyftorna var väldigt goda nämligen, så det var synd att du inte hade några. tack :D puss!

  SvaraRadera