Arkiv

Sök

torsdag 10 mars 2011

Regnet det bara öser ner..

Jaa, rubriken antyder väl ganska bra hur läget är just nu här i det lilla samhälle där jag lever och bor. Men jag måste säga att det är riktigt mysigt med regnet smattrande mot rutan, det är skönt på nåt sätt. Just nu sitter jag här på min vanliga plats i sängen och skriver i bloggen, men alldeles strax ska jag övergå till att skriva på min MVG-debattartikel om vattenrelaterade konflikter, känner att det nog kommer gå bättre att skriva på den hemma.. Försöka kan man ju alltid i alla fall. Annars har det börjat bli lite väl stökigt på mitt rum igen nu, så ska ägna mig åt att plocka in lite ren tvätt i garderoben, plocka undan lite och bjuda upp dammsugaren på en dans också hade jag tänkt.

Baka ska jag också hinna med, fredagsfika är viktigt!

3 kommentarer:

  1. regnet är gör mys! Mvg låter bra! Baka låter också bra, det ska jag med göra, så vi kan fika i klassen imorgon! puss pårej!

    SvaraRadera
  2. Soffan..HAHAAH10 mars 2011 18:35

    Fin frisa! :)

    SvaraRadera