Arkiv

Sök

söndag 20 mars 2011

Rastlös tjej

Herregud vad det är svårt att sitta och motivera sig att arbeta när det verkligen inte går framåt alls.. Det riktigt kliar i benen att bara få springa bort från datorn och ut i solen och vad jag längtar efter sommaren nu. Jag vill cykla ner till badet och ta ett dopp, jag vill klä mig i sommarklänningar, shorts och linne. Jag vill spendera en hel dag åt att bara ligga på terrassen med vänner och sola, bläddra i tidningar och äta glass. Jag vill cykla till Filsbäck och plocka färska jordgubbar och så vill jag samla ihop ett gäng vänner och grilla något gott och sedan bara sitta och prata och skratta bort en lång, ljum sommarkväll.

Men sådana saker kan jag vänta med, det är lugnt. Det kommer så småningom, solen är ju här nu, och värmen kommer allt eftersom. Det jag egentligen är allra mest sugen på, det är.. att SY! Jag vill ha en fungerande symaskin, köpa några fina tyger och sy mig några enkla sommarplagg. Något annat jag också vill göra är att gå omkring på second hand och leta efter kläder som kan sys om eller rättas till. Det enda jag känner för att köpa nytt är en ny bikiniöverdel, men annars är jag mer sugen på att skapa saker själv.

Lista på vad jag planerar att (försöka) skapa så fort vi skaffar ny symaskin:
• En one piece (inget sommarplagg kanske, men ack så mysigt)
• Magkorta linnen & t-shirts att bara slänga över bikinin.
• Ett par blommiga shorts.
• Ett par nya jeansshorts (hoppas kunna hitta ett par gamla jeans på second hand, att klippa av och fixa till)
• En shortsdress/jumpsuit


3 kommentarer:

 1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON20 mars 2011 14:36

  http://www.sommarlovet.se/17juni/

  SvaraRadera
 2. haha bäst att du hittar en fungerande symaskin då så du slipper vara rastlös! kram!

  SvaraRadera
 3. haha, ja jag ska se till att mamma köper en :D kramis kramis!

  SvaraRadera