Arkiv

Sök

torsdag 17 mars 2011

Just saying

Det märks att man börjar tröttna när anteckningarna börjar bli så kladdiga att man överhuvudtaget funderar på om någon skulle förstå vad det stod, om de så hade en kniv mot strupen.. Eller när man börjar skriva saker som "växthusskiten" (kul btw att det finns inlagt i min dators ordförråd, haha). Men jag ska väl försöka plugga "effektivt" i typ en timma till eller nåt och sen får jag väl gissa mig fram till svaren imorgon om jag inte kan dem. Känns som en långsiktigt hållbar plan måste jag säga!

Jaja, babbel babbel, mycket snack och liten verkstad här alltså. Nu ska jag fråga pappa vilka aktier man bör satsa på aktietävling, innan naturkunskapsboken får sig en rejäl omgång. Känner mig lite sådär, ja ni vet, osäker på om jag överhuvudtaget har något liv. Men jag antar att det är för att jag är trött och lite omotiverad och så. Typ. Fan, nu babblar jag igen. (Inte alla som lyckas babbla i en text. Just saying.)

Om det har snöat imorgon när jag vaknar tänker jag gå i mina velourbyxor till skolan. Just saying.

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON17 mars 2011 20:25

    Det är bara svara med "Minska utsläpp, panta flaskor, åk kollektivt" m.m på alla frågor ;)

    SvaraRadera
  2. soffan..HAHAAH17 mars 2011 21:28

    http://www.klart.se/väder-lidköping.html

    SvaraRadera