Arkiv

Sök

onsdag 2 mars 2011

Jävla busskort!!!!

Jag har tappat mitt busskort!! Puts väck! Ska fråga i skolan imorgon och ringa busscentralen och fråga om de hittat något, men annars blir det till att betala 200 kronor för ett nytt. Känns härligt! SÅ onödiga pengar. Tänkte bara att ni var intresserade, det är klart ni är, annars skulle ni ju inte kika in här med jämna mellanrum och läsa mina mer eller mindre engagerade inlägg fullproppade med webcam-bilder. 

Har i alla fall varit och tränat med Ulli idag, det var trevligt värre, vi fick många visa saker sagda om livet i allmänhet och så. Nu har Margot endast 17 % kvar av sitt batteri, vilket betyder att hon vill gå och lägga sig och vila, vilket i sin tur betyder att det är dags för mig att göra något vettigt av kvällen, vilket betyder att jag går och lägger mig med min bok.

Annars ser det ut som att det kan bli en ganska fullproppad helg också, på fredag ska jag kanske gå på disco (får höra den utförliga planen imorgon), på lördag ska jag på kalas med tacos och film, sedan ska jag sova över hos Amanda och sen får vi väl se vad söndagen har att erbjuda. Känns kul att man har ett socialt liv i alla fall! :)


JÄVLA BUSSKORT!!

1 kommentar:

  1. onödiga pengar oh ja! Träningen var väldigt trevlig! :) Fullproppad helg (y)

    SvaraRadera