Arkiv

Sök

onsdag 16 mars 2011

It hurts!

Mitt knä. Får nog ta en sväng till skolsyster och kolla till det snart.

Annars kan vi påpeka lite snabbt och lätt att jag fick MVG på matteprovet, så ja, det gjorde väl min dag litegrann typ. Nyss gjorde vi klart en liten keynote om jämställdhet som ska redovisas imorgon. Jag har träningsvärk i magen, så det gör ont när jag skrattar. Därför tänker jag bara ägna mig åt tråkiga saker idag. Passar bra eftersom vi har studiepass hela dagen, och då kan jag ju koncentrera mig på att få en massa skolarbeten gjorda.

Skoldagens to-to-list:
• Skriva om manuset till mitt muntliga föredrag om 11 september. (eftersom det försvann spårlöst från min dator igår...Margot hatar mig ibland asså)
• Skriva lite på min debattartikel.
• Plugga på till naturkunskapsprovet som är på fredag.

Känns ju som att jag inte direkt kommer skratta ihjäl mig, och det är ju skönt att jag slipper anstränga mina muskler...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar