Arkiv

Sök

fredag 4 mars 2011

Hemma hos LovisaHellu! Sitter här hemma hos Lovisa och chillar lite medan hon är och duschar. Om cirkus en halvtimme ska vi vidare till nästa anhalt, men först är det tänkt att vi ska byta om här tror jag minsann. På nästa ställe ska vi sminka oss och göra oss fina för att sedan ta tåget till Vara där vi ska gå på förfest. Därefter blir det Kronan som vi förgyller med vår närvaro resten av kvällen! Ska bli riktigt roligt!

Fick även tillbaka mitt busskort idag, så nu är jag lycklig. Man har alltid en liten konstig känsla i magen när man tappat bort något, som känns sååå skönt när man får tillbaka/hittar det man tappat.

Imorgon ska jag gå upp halv 8 (jippie) och sedan åka in till stan och åka skridskor med pappa. Sedan ska jag till Amanda. Så vi hörs när vi hörs bloggen! :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar