Arkiv

Sök

tisdag 8 mars 2011

Helt borta!

Hej. Jag sitter här i min säng med en kudde bakom ryggen. Det är rätt mysigt. Jag räknar matte. Det är mindre mysigt, men går ganska bra och då blir jag ändå lite glad. Jag skypar med Lovisa också. Det är trevligt. Idag har jag simmat 500 meter och livräddat på idrotten. Jag var livrädd och drunknade nästan själv istället när det var min tur att rädda. Det var också kul. Fettisdagen har jag firat med att äta en chokladmoussebakelse som jag köpte på vägen hem. Den var god. Jag har tänkt tjäna 5000 kronor i vår på att sitta barnvakt och sälja fröer och lökar. Känns också roligt, svinkul om jag får säga det själv! Jag har ägnat min fritid åt att kolla på galet dyra kläder. Det är trevligt, men man får lite ångest för att man vet att man aldrig skulle kunna köpa dem egentligen och då blir man ju ledsen. Men just nu är jag ganska glad. Det enda som gör mig lite ledsen är att min dator inte vill samarbeta med mig och visa alla foton jag tagit. Menmen, jag klarar mig ändå. Ni får en gammal bild helt enkelt. Hejdå.


Och just det ja, jag har druckit julmust för att lätta upp matten lite. Det är ju bara typ 9 månader kvar till jul och det måste ju firas! (y)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar