Arkiv

Sök

fredag 11 mars 2011

Hej hej hej.

Godkväll på er! Sitter här i hemmets lugna vrå, tidigare under kvällen har jag hjälpt till lite på ett mellanstadiedisco min brors klass anordnade och så har jag ätit god mat med familjen och bara varit. Nu tänkte jag övergå till att ta med datorn till sängen och kolla på några avsnitt gossip girl, bara för att det var så länge sedan jag såg det nu, men jag tycker ju egentligen så mycket om det.

Har fruktansvärt ont i knät också.. det bara värker och värker, men jag kan inte erinra mig att jag gjort något som kunnat skada knät, har inte slagit i mig eller ramlat, har inte vridit till det eller gjort något ovant. Det har bara börjat värka.. Får väl ta en alvedon.

NU ska jag i alla fall hämta ett glas LOKA, btw paketet med mina nya pyjamasar från H&M kom idag, det är roligt när små saker kan göra en så lycklig. Jag inviger såklart en av pyjamasarna redan i natt!

Snygg bild!

2 kommentarer:

  1. kul med pyjamaserna :) Ont i knät lite random sådär brukar jag också få, tyvärr. LOKA låter bra, inte druckit det på länge dock. puss!

    SvaraRadera
  2. ja, det var riktigt roligt :) usch för ont i knät! Loka är gottigott, men det är ju allra godast när det är varmt ute ;) puss!

    SvaraRadera