Arkiv

Sök

lördag 5 mars 2011

Tack för igår!

Godmorgon godmorgon! Haha, såg att Lovisa passat på att slänga in ett litet gästinlägg, alltid trevligt så klart! Gårdagskvällen spenderades som sagt i Vara och jag hade riktigt roligt, lite väl trångt på Kronan kanske, alla bara trängdes och knödde, men förfesten var kul och det var en riktigt rolig kväll.

Idag var det meningen att jag skulle gått upp vid typ halv 8, duschat, ätit frukost och följt med in till stan vid halv 9, för att få skjuts till Amanda efter lite skridskoåkning. Men det blev lite ändrade planer (skönt!), hon hade kallats in för match, så hon är inte hemma förrän vid typ 15, så då tar jag en buss in i eftermiddag istället. Måste erkänna att det var riktigt skönt att få sova några timmar till nu på morgonkvisten, haha!

 Just nu chillar jag under mitt mysiga täcke, men tänkte alldeles strax bege mig mot köket för lite sen frukost och sedan göra i ordning mig för den här lördagen. Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Soffan..HAHAAH5 mars 2011 15:10

    Sovmorgon!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du hade en trevlig kväll. Njä, kronan var inget i min smak faktiskt, blir nog inga fler besök där inte för min del, men lite trevligt var det väl ändå. Förstår inte hur du kan vara uppe så pass tidigt, jag var tvungen att gå upp bara för jag var så hungrig så jag typ dog, men sen gick jag och la mig igen, sov till tre, hahaha. döda mig. Puss finis, ha en fortsatt bra helg! :)

    SvaraRadera