Arkiv

Sök

söndag 13 mars 2011

Chillar gal1

Hola! Ganska seg dag idag, gick inte upp förrän vid halv 1 och sedan dess har jag inte gjort alls mycket. Jag är lite sugen på att typ trotsa mitt knä och ta en liten promenad. Det är typ 7,5+ ute, så man får ju passa på att njuta av värmen, trots att inte solen skiner. Har lite lappar som jag ska sätta upp och så har jag även ett paket tandborstar som ska säljas, så att jag kan lämna in de pengarna sedan. Så om knät inte hurts too much, blir det nog det jag sysselsätter mig med efter lunch.

Annars har det varit en allmänt soft helg, lite för att väga upp förra helgen som var fullpackad med saker kasnke, haha. Jaja, nu ska jag gå och duka, ha en fin söndag gott folk!

1 kommentar:

  1. knät låter inget vidare du! hoppas det blir bättre snart! Fick du sålt dina tandborstar då? Soft helg for the win. puss sötis!

    SvaraRadera