Arkiv

Sök

lördag 19 mars 2011

Bra


Solen skiner. Jag har öppnat fönstret så jag hör fåglarna kvittra, men det blåser in lite småkyligt sådär. Igår hade det snöat så jag spenderade fredagens skoldag i velourbyxor, riktigt mysigt faktiskt. När jag kom hem från skolan duschades det och så invigde jag min nya gulgröna magkorta t-shirt som inhandlades på H&M igår. Vid 18 gick jag till Hannah för lite inslagning av presenter och lite innan 19 hämtade vi upp Victoria och åkte hem till Sofia. Jättefin kväll, bilder kommer när jag tagit mig tid att lägga in dem på datorn. Nu tänker jag klä på mig lite kläder och kanske sätta mig i solväggen med en bok eller något. Ha en trevlig lördag, så hörs vi!

2 kommentarer:

  1. Grymt söt tjej, jätte fina bilder/annika nördqvist

    SvaraRadera
  2. Åh, tacktack sötnos! puss pårej Annika! :*

    SvaraRadera