Arkiv

Sök

fredag 25 februari 2011

Update

Jag skulle vilja passa på och ändra min diss, eller rättare sagt, berätta att det jag dissade förut inte alls känns lika jobbigt längre. För vet ni vad?! Jag hittade klänningen!!! Den hängde på ett annat ställe i butiken och idag när jag var inne och kollade med Lovisa och Karolina, då såg jag den och praktiskt taget hoppade av lycka fram till klänningen för att kolla om min storlek fanns kvar. Det gjorde den, så nu ligger den denimblåa drömmen i en påse nere i mitt skåp. Den här händelsen tog givetvis fredagseftermiddagen till helt nya höjder, ren lycka helt enkelt!


Nu ska jag och min grupp arbeta vidare med Madagaskar, det går framåt, och idag siktar vi på att bli klara med keynoten, så att det bara återstår att plugga på sina texter sedan. Hoppas ni har en bra dag! Puss!

2 kommentarer:

  1. härligt med klänningen du, den var verkligen jättefin :)! Nu vill jag se den på ock! ;) puss!

    SvaraRadera
  2. haha, ja jag kanske kanske tar ett foto med den på någon dag ;)

    SvaraRadera