Arkiv

Sök

söndag 27 februari 2011

Sunday

Hej på er! Hoppas ni har en trevlig söndag, trots att vädret är lite grått och sådär. Eller ja, det är det här där jag bor i alla fall. Jag har hittills ägnat dagen åt att sälja tandborstar, vilket har gått helt okej, en liten uppsats på tyska har jag också lyckats knåpa ihop, så nu ska den bara läras in tills imorgon.. Och så ska jag plugga in lite glosor och starka verb, sen känner jag att jag är på banan. Hade också tänkt få lite matte avklarat och några sidor i företagsekonomiboken lästa, alltså har jag saker att sysselsätta mig med resten av eftermiddagen också.. KUL!

Som belöning till mig själv ska jag i alla fall sätta mig och måla naglarna rosa sedan, eftersom jag inte hunnit med den än. Solsidan ska också ses såklart! Nu vet ni ungefär vad jag håller på med, intressant, eller hur, haha. Jaja, gå och gör något roligt nu mina vänner, så hörs vi! Puss.

Charmig tjej klockan 02:30 inatt. . .

2 kommentarer:

  1. trevlig söndag det där alltså, haha! puss ditt charmtroll!

    SvaraRadera
  2. haha, ja den var riktigt, överdrivet trevlig faktiskt ;) puss!

    SvaraRadera