Arkiv

Sök

onsdag 23 februari 2011

Snickerskakor

När jag kom hem från skolan idag ställde jag mig och smälte choklad efter konstens alla regler, eftersom jag misslyckades brutalt med det igår när jag försökte mig på att baka snickerskakor. Så nu har jag geggat ihop smeten jag gjorde igår, med chokladen idag, det blev inte riktigt lika bra som det brukar bli och jag har nästan ont i magen efter att ha stoppat i mig en massa småsmulor av deg hela eftermiddagen. Så nu har jag uppehåll för att försöka ta igen mig lite, eftersom jag tänkt träna kondition idag genom att springa så mycket jag bara kan på springband. Så det gäller att jag har motivationen framme!!

Bilder från Österrike har ni fått se, så nu slipper jag tänka på det, hähä, skönt. Packa ska jag göra och sedan ta det lugnt ett tag till innan träningen med girlsen. Hare gött, pusshej!

2 kommentarer:

  1. tycker du kan bjuda mig på de där snickerskakorna (a) och träningen var grym, duktig tjej agnes! xoxo

    SvaraRadera
  2. haha, du menar geggan av choklad och snickersdeg?! ;) du kan få en burk om du vill! ja, träningen var härlig, tack! puss&kram

    SvaraRadera