Arkiv

Sök

torsdag 24 februari 2011

Nyckelben


Såhär ser det ut när jag ägnar min skoldag i biblioteket och tar egobilder där jag försöker få mina nyckelben att synas så mycket som möjligt. Roligt tidsfördriv, I know! Våra lärare har fått in en vana att antingen bli sjuka eller få sjuka barn, så idag var samhällskunskapen inställd. En engelskatext har jag skickat in och nu har vi alldeles strax företagsekonomi som får avsluta skoldagen. En vaniljbulle och cola-mentos ska hålla mig pigg och koncentrerad, hähä.

2 kommentarer:

  1. haha rolig sysselsättning du har, får jag fråga VARFÖR du ville få dem att synas så mycket som möjligt, eller var det bara just for fun? ;) söt är du i vilket fall! Haha vaniljbulle gillar jag inte men mentos låter bra ;) Jag tänkte på er när jag satt i bussen hem, var lite skadeglad ;) ha det fint! puss!

    SvaraRadera
  2. haha, det var just for fun så att säga, hade inget bättre för mig lix ;) tack detsamma! vaniljbullen var tvärgo, det var mentosen också iofs men ;) haha, kan tänka mig det, men du får ju inte läsa företagsekonomi, liiite synd om dig egentligen ;P puss&kram!

    SvaraRadera