Arkiv

Sök

onsdag 23 februari 2011

Nöjd med livet

40 minuter klarade jag av att stå på springbandet! Jag är riktigt stolt över mig själv, även om jag inte sprang riktigt hela tiden, utan gick snabbt emellanåt, men ändå. Nu sitter jag och äter lite och tänkte skriva lite på min engelskatext om mat.

• Jag har kommit igång med min träning.
• Jag tar tag i mina läxor och ägnar inte lika mycket tid vid facebook.
• Jag har kul, och har bland annat vart på en underbar resa förra veckan.

Visst kan vi enas om att det går ganska så bra för mig när det gäller mina nyårslöften! Förutom ovanstående punkter går jag också och lägger mig i tid och har fått igång riktigt bra rutiner som jag mår bra av. Jag trivs med livet! Om det nu bara kunde bli lite +-grader ute, så skulle jag vara riktigt nöjd.

2 kommentarer:

  1. så det ska vara Agnes! Du förtjänar att må bra! puss!

    SvaraRadera
  2. Tack Ulli, att jag har världens finaste vänner gör ju inte direkt saken värre heller! Puss! :*

    SvaraRadera