Arkiv

Sök

onsdag 23 februari 2011

Lovely!

Denna fantastiska klänning kommer från H&M, jag provade den i måndags och den är helt enkelt totalt himmelsk! Den går på så lite som 149:- och det är ju definitivt inte mycket. Men jag köpte den aldrig i måndags... och idag när jag gick in för att kolla på den.. då fanns den inte kvar. Jag blev allt lite ledsen där en sekund, men kom fram till att det troligtvis var ett tecken på att jag inte skulle lägga pengar på den just nu. Men skulle jag hitta den i butik typ imorgon, då skulle jag inte tveka en sekund att köpa den! För den är verkligen underbar!

2 kommentarer:

  1. Den är gör fin! buy it if you see it! Can e nice på midsommar :)

    SvaraRadera
  2. jag lovar, jag ska köpa den om jag hittar den ;) jag kan ha den dygnet runt hela sommaren om det skulle va så :)

    SvaraRadera