Arkiv

Sök

fredag 25 februari 2011

Jag är inte sämre.

Alla coola, stora bloggerskor har hiss&diss-lista, så jag tänker såklart inte vara sämre! Eftersom jag fick ett x antal fina foton på min webcam efter att Lovisa suttit vid min dator en stund, så passar det väl finfint, att jag använder dessa lite i bloggsyfte.

Sååå, veckans hiss:
Att jag har fått en massa läxor gjorda, att jag inte suttit lika mycket vid facebook, att jag lyckats springa i 40 minuter, att jag gått och lagt mig i tid. Men framförallt hiss för att jag ska gå och köpa godisrosa nagellack idag!!! Och kanske ett turkost. Hiss för fint färgade naglar helt enkelt!

Veckans diss:
Att jag var tvungen att åka hem från Österrike, att det varit svinigt kallt hela veckan, att det troligtvis ska fortsätta vara kallt, att jag måste städa och plugga i helgen. Men den största dissen ger jag ändå till att min drömklänning inte fanns kvar på H&M när jag tänkte köpa den i onsdags. Diss för slutsålda kläder!

2 kommentarer: