Arkiv

Sök

torsdag 24 februari 2011

Det är kallt här
I dag har jag satt upp håret i en boll på huvudet, vilket nog måste vara världens klart skönaste frisyr. Jag trivs som fisken i vattnet med den, vilket nog är anledningen till att jag nästintill bodde i den förra våren. Nu har jag (nog) inte tänkt återvända till samma besatthet, men nog gillar jag den skarpt ändå!
Sitter i min säng, invirad i en filt och lyssnar på musik. Funderar på skolarbete men kommer fram till att jag är värd att skita i det om jag vill, eftersom jag redan hunnit med så mycket i veckan.

Får väl se vad jag gör av min kväll, men förmodligen blir det ganska tidig läggdags med min braiga bok som jag helst aldrig vill ska ta slut, samtidigt som jag bara vill veta hur det ska gå. "Gå vidare" heter den, skriven av Anna Maxted, och den är fyndad på en loppis för en femma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar