Arkiv

Sök

torsdag 17 februari 2011

Hur är ert lov, hittills??Om det är något jag skulle vilja spendera pengar på (om jag hade en massa tillövers förstås) så är det fina klänningar och tunikor att klä sig i vid festliga tillfällen. Tänk er de här ovan på varma sommarkvällar, matchade med brunbrända ben och kanske något snyggt färgglatt smycke, eller fina skor. Lovely!

(Och nej, jag försöker inte, och vill inte, bli någon sorts halvmisslyckad modebloggerska igen. Har varit det once, men inte igen. Anledningen till att det blivit något inlägg om kläder just den här veckan, är dels för att jag vart extra shoppingsugen ett litet tag nu och dels för att det känns ändå som ett rätt okej ämne att tidsinställa inlägg om. Kan ju inte direkt skriva om min vardag och att dela med mig av åsikter, tycker jag känns opersonligt att göra med tidsinställning...)

Återgå till det ni gjorde innan nu, pusshej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar