Arkiv

Sök

söndag 27 februari 2011

Första, andra, tredje

Jag vet inte vad som hände under lovet, men förmodligen var det att jag kom bort från vardagen lite som gör att jag har någon sorts effektivitet och pigghet inom mig som jag inte känt av på evigheter. Jag gör saker jag ska göra och jag gör det utan att behöva ägna en halv månad åt att försöka övertala och uppmuntra mig själv. Idag har jag städat hela mitt rum. Grundligt. Garderoben har fått ett rejält rens, alla ytor har torkats, det har bäddats om och dammsugits. Första punkten på helgens lista är avklarad! Och det känns inte ens lite halvjobbigt att jag ägnat en hel lördag åt något så tråkigt som städning.

Kan väl säga att hits for kids 12, 13 och 14 gjorde susen för att höja stämningen lite!

Så ja, jag har helt enkelt haft bättre saker för mig än att blogga, imorgon är en annan dag så det återstår att se hur mycket datorsittande de blir då. Förmodligen inte mycket alls eftersom plugg och tandborstförsäljning står på schemat. Men vi hörs, någongång! puss!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar