Arkiv

Sök

torsdag 24 februari 2011

Ansiktsmask & Madagaskar

Naglarna är målade, lasagne har fått äran att dyka ner i min mage och nu har jag även lagt på en ansiktsmask. Tänkte läsa på litegrann om Madagaskar, eftersom vi håller på med att förbereda en muntlig redovisning om den ön. Resten av kvällen hade jag tillbringa med att läsa fina texter från lelove, kolla fina bilder på weheartit och lapa i mig inspiration från lookbook. Känns som ett helt okej sätt att fördriva torsdagskvällen!

Puss på er alla fina!


2 kommentarer:

  1. helt okej torsdag kan man väl tala om! lasagne låter mums! blev naglarna lila nu då? :) mina favoritsidor :D

    SvaraRadera
  2. naglarna blev lila men kommer nog snart bytas ut mot godisrosa eftersom jag äntligen köpt det :D visst är sidorna bara för fina!

    SvaraRadera