Arkiv

Sök

lördag 1 januari 2011

1 Januari 2011.

Har ägnat i stort sett hela min dag i sängen, med datorn i knät och inte gjort annat än chilldillat ordentligt! Som redan nämnt, och som syns på fotona i inlägget nedan, så hade jag ett grymt roligt nyårsfirande, och det gör ju att man blir lite trött och slö dagen efter, eftersom jag inte kom i säng förrän sent i natt. Men nu har jag roat mig med att fylla i en liten lista om 2010, bara för skojs skull. Nu ska jag logga ut och sluta nörda vid datorn, jag får snart fyrkantiga ögon.
Har året varit bra? Det började ganska neutralt, sommaren var rolig, och hösten har vart lite upp och ner. Man kan sammanfatta det som att året varit väldigt blandat, men mestadels har det ändå varit glatt och bra!

Höll du några utav dina nyårslöften?
Jag brukar aldrig ha nyårslöften, vet ej hur det kommer sig, men så är det. Men inför 2011 har jag faktiskt ett löfte, och det är att jag ska ha ett grymt roligt år! (Och så är mitt mål att jag inte ska ha några hål i tänderna, men vi får väl se hur det går...)

Tror du 2011 kommer bli lika bra? Jag tror definitivt att 2011 kommer att bli bra! Jag ska ju ha grymt roligt, och det är ju positivt. Det blir ju vad man gör det till!

Har du förlorat någon kompis detta året? Nja, i och med att jag slutade nian i våras, så finns det ju vissa personer i min förra klass som jag inte alls umgås med lika mycket längre. Och ja, jo men det har jag nog gjort.

Vad kommer du sakna från 2010? 9A och Fornäng (= min gamla klass och skolan där jag gick högstadiet)

Nämn en positiv sak från 2010? ÖLAND! Det var nog den roligaste husvagnssemestern jag någonsin varit med om, och jag träffade så galet härliga människor där!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder skulle jag tro, minsann.

Finns det någonting du ångrar med 2010? Att jag inte lät det ta tid, så hade jag kanske sluppit såra.

Lärde du dig något nytt under 2010? Jag lärde mig ännu lite bättre att vara mig själv, och bara göra sådant som jag vill göra. Jag fortsätter öva på att säga ”nej”, och det går också framåt!

Bästa köpet? Mina höstskor skulle jag tro, jag älskar dem, dock har de gått sönder i dragkedjan nu, så jag måste lämna in dem för lagning.

Blev du kär i år? Svårt att säga, jag har varit förälskad några gånger, men kanske inte kär.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 11 juni, datumet vi gick ur nian.

Dog någon som stod dig nära?
Ja, och det känns fruktansvärt.

Vilka länder besökte du?
Jag var i Italien och åkte skidor. Under 2011 ska jag till Österrike, och på språkresa till Brighton, så det kommer bli ett år med många resor - KUL!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag firade många högtider utan familjen: Valborg, Midsommar, Nyår.

Vad var din största framgång 2010? Jag fick 310 poäng i slutbetyg i nian! 14 MVG och 3 VG! Sedan lärde jag känna en massa nytt, galet gött folk också!

Största misstaget? Jag trodde jag var kär.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har blivit matförgiftad en gång och vrickat foten, men inget allvarligare.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har vart väldigt glad, eftersom jag fått göra så många roliga saker! Man jag har också varit väldigt ledsen, så jag vet inte riktigt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Trott på mig själv. Jag kan göra allt, bara jag vill!

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så nonchalant mot skolarbete, 2011 ska jag hitta en riktigt bra plan på hur jag ska göra mina läxor på bästa sätt!

Hur tillbringade du julen? Den spenderades med släkten, med en massa mat och en grym julklapp i form av språkresan jag ska åka på till sommarn!

Favoritprogram på tv? Gossip Girl, forever and ever!

Bästa boken du läste i år? ”En flicka som kallas Alice” av Kristin Hannah.

Största musikaliska upptäckten? Lars Winnerbäck live, ett av mitt livs bästa minnen!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Gick i skolan, och firades av släkt och vänner!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Mycket färger, och ganska enkelt.

2 kommentarer: