Arkiv

Sök

söndag 5 december 2010

Vinterdag

Hej på er! Älskar denna tid i advent, när man prickar av dag för dag med chokladbitar i kalendern, och varje vecka tänds ett nytt ljus i adventsljusstaken. Så otroligt mysigt och stämningsfullt, och vilken dag blir inte lättare när man får starta dagen med choklad? Jo, vartenda en!

Den här söndagen har vi inte riktigt lika kallt som vi haft de senaste veckorna, kanske -1° eller något, så idag ska jag absolut försöka komma ut i snön och leka, åka pulka eller göra snölyktor. De är ju så vackert att tända ljus eller marschaller i senare när det blir mörkt, så om det är kramsnö ska jag absolut göra det. Ska också läsa några kapitel ur min engelska bok, och se någon mysig film hade jag tänkt, alltså en underbar söndag vill säga!

Datorn kommer jag dessvärre inte att ägna mycket tid åt idag, så antingen hörs vi igen senare ikväll eller imorgon, men ni får ha en riktigt fin andra advent. Puss!
Bildkälla: leloveimage.blogspot.com

1 kommentar: