Arkiv

Sök

onsdag 15 december 2010

Växlande.

Hej på er! På begäran av min stora idol Sofia så skickar jag nu iväg ett litet inlägg för att visa att jag lever! Begravningen igår var väldigt fin, med alla blommor och så mycket kärlek i luften, men också så fruktansvärt jobbig, många tårar och tankar och minnen som stannar kvar här. Men det var skönt att få en fin avskedsceremoni. Nu efteråt är mitt humör väldigt växlande, jag är fruktansvärt utmattad efter att inte ha sovit särskilt bra, och sedan gråtit typ en hel dag. Det tar på krafterna! Sedan går det ganska bra att vara glad och som vanligt, men då och då kommer sorgen och bara lägger sin tyngd på mina axlar, men det är sådant jag får stå ut med, oftast kan jag minnas honom med lycka istället för tårar, och det är skönt.

Nu ikväll har jag varit och gymmat och badat med U, H och S. Väldigt mysigt och trevligt var det, och givande med träningen! Känner för att bygga upp min kondition och styrka, så under våren ska jag fortsätta gymma och dessutom ska jag och pappa spela tennis en dag i veckan också! Kul!

Nu ska jag läsa lite engelska, och sedan sova, imorgon är den sista vanliga dagen i skolan på det här året, på fredag har vi avslutning! Ska bli otroligt skönt! Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar