Arkiv

Sök

torsdag 16 december 2010

Torsdag!

Här sitter jag min säng och smockar i mig godsaker i form av iskall oboy och lite halvt misslyckad fudge som mest smakar grädde. Lyssnar även på min oerhört proffsiga spotifylista som bär det udda namnet: 
 "När Agnes endast vill lyssna på en enda låt om och om igen lägger hon in dem i den här listan flera gånger om och lyssnar sedan :D"

I den ligger just nu två låtar, som jag lyssnar på om och om igen, precis som listan är till för. Låtarna som spelas just nu är "9 crimes" och "Love you 'till the end".

Annars har jag idag gjort min sista skoldag för iår, imorgon kör vi bara julavslutning, vilket är hur skönt som helst! Hade en inlämning i geografi som skulle lämnas in imorn, men jag skickade in den förut på lektionen, så det känns bra att inte behöva plugga heller. Jag bara sitter här helt enkelt.. Kanske ser någon film eller nåt senare, hoppas ni har det bra, puss!

4 kommentarer:

 1. finis! låter som en slapp & bra eftermiddag/kväll, liknar min väldigt mycket faktiskt! & oh, 9 crimes är ju så fin! puss!

  SvaraRadera
 2. haha, härligt att höra att det inte bara är jag som frossar ;) och ja, den låten är underbar!! pusspuss!

  SvaraRadera
 3. ÄLSKAR DOM LÅTERNA!! FAN ÄGNES de känns lite tomt utan dig i tillvaron faktiskt! // Linnea du vet

  SvaraRadera
 4. känns lite tomt utan dig också Linnea, de va lite märkligt att inte åka in till stan och ha loppis tsm med dig och clöör i lördags! ;) Men vi ses väl snart, kära du! :)

  SvaraRadera