Arkiv

Sök

tisdag 14 december 2010

Svart.

Så har dagen kommit. Datumet då begravningen ska komma att äga rum. Den 14 december, som ett avslut på en höst/vinter sprängfylld med kärlek, men med så många frågor och tårar som aldrig slutar rinna. Jag har ägnat många timmar åt fin musik, filmer och att bara minnas och gråta. Många gånger om har jag också ställt mig frågan; varför? Men svaret på den går inte att finna, det enda som går att göra är att försöka sysselsätta sig med annat, få andra saker att tänka på. Sorgen kan ta överhand, och om det inte vore för en drös med fantastiska vänner skulle den lätt tryckt mig under ytan, redo att dränka mig helt och hållet. Så TACK för att ni finns!

Vet inte riktigt hur länge begravningen håller på, eller hur jag kommer att må efteråt, men ni vet ju orsaken om det står stilla här ett tag framöver. Puss!

2 kommentarer:

  1. Vi är här för att dra upp dig, alltid! Klarar allt tillsammans! puss på dig fina människa & kom ihåg att även i de mörkaste av stunder finns det ljus (för att vara lite poetisk)

    SvaraRadera