Arkiv

Sök

tisdag 21 december 2010

Saknaden är oändlig.

Har äntligen städat mitt rum, och fått fram lite julpynt (med betoning på lite). Jag hade egentligen ingen lust att ha något alls, men äsch nu fick jag fram de ändå, mysigt blev de i alla fall. Och mitt i städningen, och lyssnandet på Lasse W´s vackra texter började tårarna rinna också, när jag plockade i gamla smycken som jag fått av älskade, saknade R. Faktum är att både min farmor, och mormors särbo började på R, så det passade in rätt bra där, eftersom det var smycken från dem båda.
Återfall kommer då och då, och julen känns inte alls som en lycklig tid längre, inte i år i varje fall. Men den är till för att umgås med alla man älskar, och det är något positivt i alla fall, för det är nog precis det jag behöver göra efter denna hösten.
Sen är det ju också exakt en vecka sedan begravningen idag också, och när jag städade på skrivbordet hittade jag häftet med psalmerna och sådant som vi fick i kyrkan. Så det kan ju också bidra på sitt sätt.

Jaja, nu ska jag skölja ansiktet i kallt vatten och fixa i ordning mig lite, innan jag drar in till stan för att gå på teater med Lovisa. Ska bli mys!

Lovisa och jag, precis när vi hade fått våra älskade Macar!

4 kommentarer:

 1. lilla vännen då! kom förbi eller ring mig om du känner att du behöver det! julen ska trots allt vara en mysig tid! hoppas du har/hade det bra på teatern! kram sötnos :*

  SvaraRadera
 2. puss vännen, de betyder! :* teatern var trevlig, men lite udda. Pusss på dig! <3

  SvaraRadera
 3. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON21 december 2010 23:32

  Man ska tillbringa jullovet med dem man älskar, därför träffade du mig idag! ;)

  SvaraRadera
 4. Exakt Lovisa(enmassatramsimitten)Johansson! ;)

  SvaraRadera