Arkiv

Sök

måndag 27 december 2010

Nyduschad.

Godmorgon på er! Känner mig riktigt söt här, ungefär lika söt som jag är på bilden ovan... Så ja, jag ska strax föna & platta håret, och fixa i ordning mig litegrann. Idag ska jag kanske dra en sväng till staden med Hannah, och ikväll ska jag på julmys/tjejkväll med brudsen, ska bli riktigt kul!

Igårkväll tog jag mig tid att lacka mina naglar med de två nya nagellacken jag fick i julklapp av mina bröder. Ett svart och ett med rött glitter. Det blir så fint om man målar naglarna svarta först, och sedan målar man över med glittret, lite lagom glammigt och snyggt. Passar bra om man som jag har tröttnat lite på att bara måla naglarna röda till jul.

Nej, nu måste jag gå och fixa håret innan det självtorkar för mycket, men vi hörs, hejj!

3 kommentarer:

 1. det med nagellacket låter snyggt! ska bli mys ikv, puss :*

  SvaraRadera
 2. du får avgöra själv snart! ;) haha, japp, de ska bli riktigt mysigt, puss på dej! :*

  SvaraRadera
 3. gissa vem hihih31 december 2010 15:50

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahah, hmm, jag menar, jag diggar bilden hahahah tyvärr kan ja inte kommentera nått om texten, för när ja såg bilden så skrattade ja så mkt att ja knep ihop ögonen, och kunde inte läsa me ögonen stängda :(

  SvaraRadera