Arkiv

Sök

tisdag 7 december 2010

Jag ger upp mot sömnen.

Har varit helt och totalt, fullständigt, sjukt trött idag! Om ni förstår? Jag får väl skylla mig själv för att jag var uppe länge igår, men jag tror inte att det är hela anledningen, utan detta bottnar nog i att jag inte sovit ordentligt på flera veckor, går alltid och lägger mig för sent, i söndags natt blödde jag näsblod och det brukar vara ett tecken på att jag sovit dåligt, så det stämmer nog!

Så idag ger jag helt enkelt med mig, skiter fullständigt i allt som jag kanske borde göra, har gjort min engelskaläxa tills imorgon, och resten gör jag på studiepasset i skolan imorgon. Ska bara slänga i mig lite mat först, och sedan ska jag hoppa i säng på direkten, hoppas på en lång, god natts sömn. Det vore ju lite retligt om jag vaknade någon gång i natt, haha.

Godnatt med er, hoppas ni haft en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar