Arkiv

Sök

måndag 20 december 2010

How to save a life.

Kom alldeles nyss hem från staden, där jag, U och S var och solade. Skönt att få lite färg och värme, och man känner sig ju definitivt fräschare nu. Så det var en trevlig sysselsättning för den här dagen, nu ska jag slänga i mig lite mat, och efter det höja musiken och städa mitt rum. Välbehövligt, tyvärr!
Imorgon ska jag gå på teater tillsammans med Lovisa, blir säkert mysigt, och det är extra kul när man har saker inplanerade på lovet, så man inte bara sitter hemma och tråkar. Även om det också har sin charm ibland.

2 kommentarer:

  1. Det var riktigt nice, får vi göra om! :) Nähä, vaddå för teater? skoj! Ha en fin vecka nu din lilla fis! puss :*

    SvaraRadera
  2. absolutly älskling! :) några ur Lovisas gamla teatergrupp har satt ihop en pjäs, och så behövde hon sällskap ;) ja, du med sötnöt! puss&kram!

    SvaraRadera