Arkiv

Sök

måndag 13 december 2010

God dagens!

Sitter ännu en måndag och väntar på att Sofia ska sluta sin lektion så att vi kan gå till bussen tillsammans. Ska möta upp Ulli också, för hon slutade också fyra, och ska med samma buss, och det är ju alltid trevligt att åtminstone kunna träffas i bussen då och då.

Annars har jag haft en ganska deppig dag, har haft huvudvärk, vart trött och hungrig, och sedan är det ju då begravning imorgon och det tar ju också sin del av energin. Men när jag kommer hem har jag endast planerat luciatåg, fika och läsa ut min engelskabok. Och så ska jag sova i tid, det behövs nog, om jag inte vill somna i kyrkan imorgon... Jaja, jag hade riktigt kul igår i alla fall, och då får man ta att man blir lite trött, det är sådant som blir.

Nu ska jag gå till Sofias skåp och se om hon kommit än, hare bra!

2 kommentarer:

  1. haha, jag hade slutat kl.15.30 :)!

    SvaraRadera
  2. haha jag hade visst slutat tidigare :p sorry! Ha en fin dag imorgon i alla fall! <3 så ses vi sötnos! puss!

    SvaraRadera