Arkiv

Sök

torsdag 23 december 2010

Dan före dopparedan!

Hej på er älskade läsare!
Har sovit över hos Amanda sedan igår, så jag har inte brytt mig om att blogga, utan har istället myst ordentligt med min kära vän. Fick två fina små julklappar av henne, men jag tänkte som så att om jag känner för det så visar jag upp allt jag fått i julklapp efter morgondagen, eller så skiter jag i det helt enkelt, men ja, vi får se senare om ni får se vad jag fått i mina små paket! :)

När min familj kommit och hämtat mig åkte vi till mormor och fikade lite, och lämnade hennes klapp och så, sedan kom vi hem, och för en stund sedan var jag och bytte julklappar med Hannah. Nu står det mellan uppesittarkväll med bingolotto och familjen, eller att titta klart på julkalenderavsnitten jag missat i veckan, och sedan gå och lägga mig så att jag kan gå upp klockan 07:15 imorgon bitti och se på det sista avsnittet... Får se hur jag gör, men just precis nu blev jag sjukt sugen på coka cola, så det går jag och hämtar nu. Hoppas ni har det fint, puss och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar