Arkiv

Sök

tisdag 21 december 2010

Allt på en gång!

Sitter här i vardagsrummet och gör lite allt möjligt på en och samma gång. Kollar på någon dokumentär, lyssnar på musik, bloggar, läser bloggar, kollar facebook, fixar med julklappar, äter julgodis och städar. Ja, en hel del som vill bli gjort samtidigt. Men jag vägrar stressa, så tar allt i min takt och lugnt och fint, så det ordnar upp sig alltihop, utan att krångla.
Fast jag har lite små funderingar på att stänga av datorn, starta Lars Winnerbäck-dvd´n på högsta volym och städa ordentligt. Skulle vara skönt att få det gjort ordentligt nu, så slipper jag tänka på det imorgon, så att jag istället kan ägna mig åt roliga saker som t.ex. pulkaåkning med Amanda och kanske Albert. Vore ju trevligt!

Ha en fin dag, nu stänger jag ner här!


2 kommentarer:

  1. att göra allt samtidigt är kul, man är ju tjej lixom ;) hoppas städningen gick bra! puss

    SvaraRadera
  2. haha, ja exakt ;) de gjorde den :) puss vännen! :*

    SvaraRadera